Butik: GVB Aloe Vera

Aloe gavesæt

kr. 800.00

Aloe Body Wash:

Velegnet til både voksne og børn, ham og hende. En dejligt skummende bodyshampoo, der fjerner snavs og efterlader huden frisk og silkeblød. En mild, men kraftfuld afrensning, en fugtgivende bodyshampoo. Vores egen Aloe vera er med sine hudplejende egenskaber det perfekte fundament for Aloe Body Wash. Den har desuden fint selskab af arganolie, en let olie, der hurtigt absorberes af huden og giver en glat fornemmelse. Hudplejende jojobaestere og arnikablomsterekstrakt er med til at blødgøre huden og tilføre fugt. Antioxidanten C-vitamin plejer huden og tilfører den næring. Rensende stoffer fra kokos giver Aloe Body Wash et rigt skum, der nemt skylles af uden at udtørre huden. Den indbydende duft minder om skov, rav og friske urter, hvilket gør denne bodyshampoo velegnet til både ham og hende. Duften er måske nok hentet fra skoven, men farven er inspireret af havet, en dyb, blågrøn nuance, der stammer fra kobberklorofyl.

Aloe Body Lotion:

Blødgørende for hele kroppen. Aloe Body Lotion er velegnet til alle, der ønsker en fugtet og glat hud over hele kroppen, hver dag. Du får en lotion, der hurtigt trænger ind i huden uden at føles klistret eller fedtet. Aloe Body Lotion er velegnet til alle hudtyper og har en let blomsterduft, der passer til både ham og hende, en daglig lotion, der får huden til at føles blød og silkeglat, men aldrig fedtet.

Aloe Jojoba Shampoo:

Cremet og fugtgivende. Aloe-Jojoba Shampoo er en luksuriøs shampoo med Aloe vera og jojobaolie, der giver håret styrke og plejer hovedbunden. Fri for sulfater og så mild, at hele familien kan bruge den hver dag. Aloe-Jojoba Shampoo passer til alle – uanset hårtype. Velegnet specielt til dem, der gerne vil undgå produkter med sulfater.

Aloe Jojoba Conditioner:

Passer til alle hårtyper. En let formel, der plejer håret uden at tynge det ned og giver et fyldigt og frisk resultat. Samme forfriskende tropiske duft med toner af stjernefrugt og melon som Aloe-Jojoba Shampoo gør den populær blandt både kvinder og mænd. Aloe vera og jojoba er en gennemtestet kombination, der plejer både huden og håret og desuden er både fugtbevarende og blødgørende. Arganolie styrker, fugter og blødgør håret, og hybenolie styrker håret og plejer hovedbunden. Indeholder desuden C-vitamin, der hjælper med at bevare pH-balancen.