Butik: GVB Aloe Vera

Bodywash, Bodylotion & Ever-shield deo-stick

kr. 500.00

Aloe Body Wash

Velegnet til både voksne og børn, ham og hende. En dejligt skummende bodyshampoo, der fjerner snavs og efterlader huden frisk og silkeblød. En mild, men kraftfuld afrensning, en fugtgivende bodyshampoo. Vores egen Aloe vera er med sine hudplejende egenskaber det perfekte fundament for Aloe Body Wash. Den har desuden fint selskab af arganolie, en let olie, der hurtigt absorberes af huden og giver en glat fornemmelse. Hudplejende jojobaestere og arnikablomsterekstrakt er med til at blødgøre huden og tilføre fugt. Antioxidanten C-vitamin plejer huden og tilfører den næring. Rensende stoffer fra kokos giver Aloe Body Wash et rigt skum, der nemt skylles af uden at udtørre huden. Den indbydende duft minder om skov, rav og friske urter, hvilket gør denne bodyshampoo velegnet til både ham og hende. Duften er måske nok hentet fra skoven, men farven er inspireret af havet, en dyb, blågrøn nuance, der stammer fra kobberklorofyl.

Aloe Body Lotion

Blødgørende for hele kroppen. Aloe Body Lotion er velegnet til alle, der ønsker en fugtet og glat hud over hele kroppen, hver dag. Du får en lotion, der hurtigt trænger ind i huden uden at føles klistret eller fedtet. Aloe Body Lotion er velegnet til alle hudtyper og har en let blomsterduft, der passer til både ham og hende, en daglig lotion, der får huden til at føles blød og silkeglat, men aldrig fedtet.

Ever-Shield deodorant stick

Skånsom og effektiv deostick med hudplejende Aloe vera. Mild unisexduft og behagelig konsistens, der hverken fedter eller efterlader pletter på tøjet. Den milde duft gør, at deodoranten passer til både mænd og kvinder. Aloe Ever-Shield™ Deodorant beskytter effektivt alle mod dårlig lugt. En af de vigtigste ingredienser i Aloe Ever-Shield™ er vores Aloe vera, der bidrager med både hudplejende, blødgørende og fugtbevarende egenskaber. Det betyder også, at du kan bruge Aloe Ever-Shield™ straks efter bad, barbering og voksbehandling, uden at den svider på huden. Aloe Ever-Shield™ indeholder ikke aluminiumklorid.

Du kan bestille julegaver fra den 24. august 2020

Du kan se det store gaveudvalg
fra den 24. august 2020