Butik: GVB Aloe Vera

Fodplejesæt

kr. 800.00

Aloe Liquid Soap:

Ren og skær hverdagsluksus. Aloe Liquid Soap kombinerer hudplejende Aloe vera og arganolie med naturligt rengørende stoffer, blandt andet fra kokosnød. Forkæl dig selv med en sæbe, der giver en dejlig ren og skøn fornemmelse uden at udtørre huden. Aloe Liquid Soap er velegnet til hele familien, også hvis man har sart hud. Den kan anvendes over hele kroppen og har en frisk og god duft, der ikke er for stærk. Også fantastisk som håndsæbe – og som sæbe til fodbad.

Aloe Cooling Lotion:

Opfriskende og beroligende. Slap af, og lad op med denne kølende lotion. Aloe vera, mentol og eukalyptus giver en opfriskende og samtidig beroligende fornemmelse. Perfekt efter en lang dag eller efter hård træning. Aloe Cooling Lotion indeholder blandt andet mentol og eukalyptusolie, der giver en kølende fornemmelse, stimulerende kamfer og den naturlige antioxidant rosmarinekstrakt. Indeholder også MSM (methylsulfonylmethan), en organisk svovlforbindelse, der findes naturligt i kroppens celler og i naturen.

Aloe Scrub:

Gør huden ren og frisk uden at udtørre og giver effektiv eksfoliering af hele kroppen – og er mild nok til at kunne anvendes hver dag. Naturligvis baseret på vores egen Aloe vera. Til både unge og ældre, mænd og kvinder. Dette produkt passer til alle, der gerne vil forkæle deres hud med en god dybderensning engang imellem. Velegnet til alle hudtyper. Regelmæssig eksfoliering hjælper ikke bare med at fjerne døde hudceller og gøre huden ren og frisk – det bevirker også, at dine cremer lettere kan trænge ind i huden og virke mere effektivt. Hovedingrediensen i Forever Aloe Scrub™ er vores egen Aloe vera, udvalgt for sine hudplejende, blødgørende og fugtbevarende egenskaber. Her får den selskab af småbitte perler af naturlig jojobaolie, der nænsomt eksfolierer og fjerner urenheder. Indeholder også mildt rengørende stoffer fra kokosnød og de hudplejende vitaminer C og E.

Aloe Propolis Creme:

En ven i nøden til tør hud. Aloe Propolis Creme er et blødgørende og fugtbevarende mirakelmiddel med gode, hudplejende ingredienser som Aloe vera og propolis, en cremet konsistens og en dejlig duft af honning. Den kan anvendes over hele kroppen, både som hånd- og fodcreme og som dag- og natcreme. Også velegnet til sart hud.

Aloe Vera Gelly:

Hverdagens helt på badeværelset. Aloe Vera Gelly er selve Aloe vera-planten på tube. Her får du vores fineste Aloe vera i geléform, klar til at blive brugt over hele kroppen. Den absorberes hurtigt af huden, beroliger og plejer og er fugtbevarende. Nogle af anvendelsesområderne er efter barbering eller epilering, som underlag for makeup, på tør, ru hud og efter solbadning eller ved kløe pga. insektbid. Den indeholder intet fedt og kan derfor også anvendes som øjencreme. Aloe Vera Gelly er det perfekte allround-produkt, både hjemme på badeværelset og i feriekuffertenLang tradition. For yderligere at forstærke Aloe veras egenskaber indeholder Aloe Vera Gelly også fugtbevarende glycerin, beskyttende og beroligende allantoin og antioxidanterne C- og E-vitamin. Aloe Vera Gelly indeholder ingen parfume.