Butik: Red Office

SOURCE hjemmetræningssæt

kr. 800.00

Smart og praktisk elastiksæt indeholdende hele 5 elastikker, der skaber rig mulighed for forskellige belastninger! Ydermere medfølger dør-anker, således elastikkerne kan bruges hen over døren i hjemmet. Elastikkerne er supernemme at justere, og er lavet i en fremragende kvalitet. Dette er en PRO model, hvilket betyder, at belastningen går helt op til 68 kg og hver elastik er markeret med belastning i kg! Den perfekte gave til en hjemmetræning af høj kvalitet.

Udover træningselastikkerne medfølger her også et Jump Rope, som er en effektiv og sjov metode til en høj puls! Jump Rope er et specialdesignet polymerbelagt stålkabel, som sikrer et slidstærkt og holdbart sjippetov. Kablet er ydermere justerbart, så der er mulighed for justering i tovets længde, så det passer perfekt til den ønskede højde. Sjippetovet har solide og skridsikre håndtag, så de ligger stabilt i hænderne. Der er desuden kuglelejer i håndtagene.

Ikke nok med det, medfølger der i denne pakke også en træningsmåtte. Måtten er lavet af kvalitetsmaterialer, og giver mulighed for en lang række øvelser i hjemmet. Du kan blandt andet bruge den til diverse maveøvelser, rygøvelser samt et hav af udstrækningsøvelser og meget mere.

Den lækre yogabold er lavet i tykt og holdbart materiale, der sørger for tryghed og sikkerhed. Bolden er ideel til balance- og koordinationsøvelser og andre boldkunstner, som udfordrer smidigheden og muskulaturen. Der er uendeligt mange træningsmuligheder indenfor yoga, pilates, fitness træning, fysioterapi og meget mere. Denne bold bliver ofte også brugt som en ergonomisk stol, der styrker core muskulatur samt forbedrer balancen.

Her medfølger også 5 stk. Booty Bands. Booty Band er designet til dem, der gerne vil træne ben og baller, og gerne vil kunne gøre det overalt! De 5 elastikker er lavet i en størrelse, som gør dem lette og praktiske at have med på farten, så man kan tage dem med hen lige hvor man vil; om det er i træningscentret, udetræning, hjemmetræning, ferie eller andet – så kan man træne med Booty Band Set over alt!

I denne pakke får man også et smart mavehjul, så man kan komme hele vejen rundt. Mavehjulet er et træningsredskab, som både træner kroppens styrke og stabilitet, og samtidig optager meget lidt plads i skabet. Med et mavehjul træner man både mavemuskler, bryst, arme, skuldre og hele din bagkæde – givende for både begyndere og øvede!